Meitsin lasagnen valmistus on aika fiilistelyjä sen mukaan, mitä jääkappissa sattuukaan olemaan. Nyt jauhelihakastike sai seurakseen porkkanaa, sipulia, valkosipulia ja pari herkkusientä. Sekaan purkillinen tomaatteja, ripaus suolat ja pippurit, perrinssia ja balsamicoa ja miedolla lämmöllä muhimaan. Vuokaan kerroksittain kastiketta ja pastalevyjä sekä joka kerrokseen roiskaisu creme fraichea. Homma uuniin ja loppusilaukseksi juustokuorutus. Aina onnistuva mainio sunnuntaisafka.
Pikkukipossa muuten japanilaista makeaa riisietikkaa ja tuoretta chiliä. Samaista juttua tarjoilen yleensä Farangin makean possun kera, mutta istuu hyvin myös pastankin viereen! |
ps: toinen muistamani legendaarinen AM asiakaspalaute tuli Saalbachista ( kirjoitusvirhe oli alkuperäisessäkin palautteessa..): "Loma oli muuten tosi hyvä mutta Härski oli känissä koko ajan."
hhmmm...suuren suomalaisen urheilumiehen Matin sanoja mukaillen " ehkä otin, ehkä en."
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti