torstai 10. tammikuuta 2013

Provolone pelastaa perjantain !

Arki-iltaisin dinnerit ovat yleensa salaatteja, munakkaita tai keittoja, sillä yleensä ei sitä jaksa niin kauheasti viikolla väsätä. Viikonloppuina on rutistusta enemmän lounaiden valmistukseen, ja iltaisinkin yritetään tehdä jotakin edes hieman fiininpää.  Ja kun jääkaapissa on lähes aina biitti tai pari provolonea, siitä syntyykin helposti mitä mainioin TV-dinner!

Uuni lämpimäksi ja juustopala uuniin. Yleensä ripottelen päälle jotain mausteita, tällä kertaa oreganoa reilumman kaavan mukaan. Lisäksi tein nopean meksikolaistyyppisen salsan tomaateista, tuoreesta chilistä, punasipulista ja korianterista. Siihen viereen vielä maissilastuja ja lautasille juuston pediksi ruccolaa ja tomaattia. Helppoa, nopeaa ja aina onnistuu!

Ja kun TV-dinneristä oli kyse, ruokailua ryyditti hyvä ruotsalaisjännäri "Arne Dahl - Ont blod". Kyllä länsinaapurit poliisisarjojen tekemisen osaavat!

juusto uunitettiin muuten ihka-aidossa mallorcalaisessa savikipossa... se sattuu olemaan just sopivankokoinen provolonelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti