Tarinaa ruuanlaitosta ja kaikesta siihen liittyvästä suoraan Mallorcalta.
torstai 3. tammikuuta 2013
Köksässä pitää paistaa aina aurinko!
Ja sillä en tällä kertaa tarkoita tuota Mallorcan taivaalla olevaa valoilmiötä vaan kokin henkistä vireyttä ja mielialaa! Känkkäränkkänä kokkaaminen saa aikaa vaan huonoa ruokaa ja ärräpäitä, se on tosi! Ja huono safka ei saa kyllä ruokavierailta minkään valtakunnan kehuja.
Sillä noita kehujahan on aina kiva saada vastaan, vai mitä? Itselleni ne parhaat taitavat tulla kun meillä käymässä pieniä yövieraita eli Inger 4v ja Beliza 6v, joiden vierailujen kohokohtia ( meikäläisen työhuoneen uudelleensisustamisen Monster High tarroilla lisäksi) ovat " perritos calientes de Tio Seppo" eli Seppo sedän hodarit! Resepti on suhteellisen yksinkertainen; keitä nakit ( nakit ostan kyllä lihakauppiaalta, ei siis mitään markettimakkaroita...) ja lämmitä hodaripullat uunissa. Tarjoillaan Disneyn prinsessalautasilta ketsupin kera! Voilá ja aina yhtä suosittuja! Safkan menekki perustuukin siihen, että hodareita eivät neidit oikeastaan muualla saa, joten ilmassa on aina suuren gourmetjuhlan tuntua, kun Sencellekseen saapuvat. Ja noidenkaan kokkaaminen ei onnistu jos kokki on huonolla tuulella, se on saletti se!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti