perjantai 30. elokuuta 2013

Lomalounaaksi intialaista , vähän muunneltuna kylläkin...

Näin lomalla ollessa on aikaa lounaskokkailuun, niin myös tänään. Ensin tunti salilla, päivän lehdet kuntosalin kahvilassa ja himaan. Ja jostain syystä tuntui intialaisen safkan päivältä ja sen mä yleensä teen kanasta. Tällä kertaa tulikin intialaista hieman soveltaen, resepti muokkautui sitä mukaa kuin kokkailu eteni. Tälläinen kokkailu on mun mieleen, ei turhaa stressia resepteistä, kun niitä ei ole...

Puolenkymmentä kananrintapalaa sai ensin väriä pannulla ja siirtyi sitten uunikippoon. Päällä kehittelin kivan kastikkeen; jääkaapista löytyi tomaattikastikkeen jämät ja muistin että jossakin kaappien kätköissä on pikku purkki kookosmaitoa. Lisäksi ruskistelin sipulia ja mausteiksi reilu teelusikallinen harissaa, suolaa, pippuria, pari valkosipulin kynttä, kuminaa ja tuoretta korianteria ja rosmariinia. Kananpalat kastikkeen peittoon ja uuniin puoleksi tunniksi. Lisäksi thairiisiä. Helppoa ja tolkuttoman hyvää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti