sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Lean mean fat grilling machine!

Nimi George Foreman lienee tuttu enemmän tuolta nyrkkeilykehän puolelta, onhan miehellä plakkarissa matseja mm. Alia ja Joe Frazieria vastaan. Aktiiviuran jälkeen herraa kysyttiin grillisarjan mannekiiniksi ja näin saikin alkunsa Georgen nimeä kantava tuotesarja, jonka ideana on kokkaaminen ilman rasvaa ja jo lihassa olevan  rasvan vähentämistä tollaisella simpukkagrillillä puristamisella. Tästä syystä grilliin kuuluu pieni muovinen lautanen jonka kuuluisi kerätä grillistä tihkuva rasva. Mä käytän tota kippoa mun savustuspöntössä keräämässä siltä tippuvat mustat möhnät ...

Itselleni Georgen grillin joskus muinoin tullut lahjana ja kuuluu niiden keittökoneiden joukkoon, jotka suurimman osan ajasta huilivat kaapissa. Ja näyttäytyvät pari kertaa vuodessa, jolloin niillä jotain kokkailen. Samassa kaapissa muuten huilii blenderi, pari sifonia ja pastakone. Ja pihvikivi. Perjantai-iltana Maria oli jokavuotisilla perheen naisten rapukekkereillä ja kun telkusta tuli UEFA Supercupin matsi Chelsea - FC Bayern, ajattelin machoruokailla ja kokata Foreman safkaa.

Grilliin pari juusto/kinkkusandwichia ja viereen tulinen meksikolaissalsa. Ja pari paistettua kananmunaa kolestrolia nostamaan. Viinilasillinen kouraan ja TV auki.



Tossa itse kapistus.Ton muovikannen saa nostettua ja siinä olisi paikka esim. hampurilaissämpylöille lämmetä.


Ja tässä lopputukset salsoineen ja punkkuineen.

PS: Hulk Hoganin mukaan häntä kysyttiin grillin markkinointiin ennen Foremania mutta kun oli viemässä juuri lapsia kouluun, ei vastannut puhelimeen... Myöhemmin herra on saanut myös oman grillisarjan.

PSS: Matsi oli muuten pirun hyvä ja vaikkei Guardiolan Bayern olekaan ihan 100% iskussa, parempi tiimi voitti. Siis Bayern voitti, rankkarikisan jälkeen.

PSSS: Muistelen joskus lukeneeni että Foreman on tahkonnut enemmän dollareita grillibusineksilla kuin koko nyrkkeilyuransa aikana.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti