lauantai 4. tammikuuta 2014

Foccacio dinneri


Jos et ole koskaan maistanut juuri uunista otettua foccaciota voin kera, paljosta olet vaille jäänyt... Tota itskuleipää tulee tehtyä silloin tällöin, helppoa ja aina yhtä hyvää. Ja laittamalla vähän erilaisia lisäyksiä päälle tai täytteeksi, saa siihen helposti vaihtelua ja uutta touchia. Tällä kertaa leipä valmistui Välimäen kirjan reseptin mukaan, päälle valkosipulissa marinoituja mustia oliiveja ( itsetehtyjä tietty...), rosmariinia patiolta ja reilusti mallorcalaista oliiviöljyä. Lisäksi pöydässä erilaisia juustoja , kunnon serranot ja hyvä punkku. Päälle myös merisuolalla maustettua Bregott voita. Heja Sverige!

 
Matkalla uuniin. Tota oljyä saa sitten olla päällä reilusti! Mustat pikkubiitit leivän päällä ovat mustaa sormisuolaa. Isommat tietty niitä oliiveja.


Ja valmista tavaraa valmiina nautittavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti