Tällä kertaa nappasin ulos jauhelihaa ja ajattelin tehdä ihan tavallisia lihapullia, mutta sitten hieman karkasi mopo kokilta käsistä ja ei pullista ihan normipalleroita tullutkaan, vaan taisi mennä arabikokkailun puolelle...
Lisäsin joukkoon reilusti harissaa jauheena, raastettua limenkuorta ja inkivääriä perusmausteiden eli kananmunan ja korppujauhojen joukkoon. Siitä sitten voissa paistettuina pikkupullia, joiden kaveriksi salaattia ja jonkinmoinen tsatsikimuunnelma; kreikkalaista jogurttia, valkosipulia, sitruunamehua, inkivääriä ja raastettua kurkkua. Bon apetit!
Paistamisen jälkeen huilitan lihapullia lämpimässä uunissa tarjoiluhetkeen saakka ja isken uunissa mukaan jotakin yrtinoksia tuoksua antamaan. Rosmariinia meni tällä kertaa. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti