lauantai 6. syyskuuta 2014

Possua hissun kissun

Tänään oli espanjalaisittain Rodriguez dia eli Maria oli viettämässä päivää siskojen ja heidän lapsosten kanssa Magaluffissaa, joten mä kokkailin ihan vaan itselleni. Jyrkin vinkin kera possunkyljykset löysivät tiensä uuniin, mukaan lihaliemi, jossa extrana salotteja, valkosipulia, yrttejä ja bisseä. Useissa possuresepteissä joukkoon heitetään tummaa olutta,  mutta nyt meni ihan lageria silllä mulla on perusidea kokkailuun , että jos ei juoma lasissa maistu, ei sillä kannata kokata. Jä mä en oikein syty noille tummille olusille...
Pinta kyljyksiin pannulla ja liemen kera uuniin kolmeksi tunniksi. Lopussa otin osan liemeä pois ja keittelin siitä kastIkkeen, jonka loppusilautin maizenalla ja voilla.

Lisäksii riisiä ja Ull de llebre Casa Mariolila kataloniasta, mainio punkku.  Sopii vaikka grillimakkaralle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti