perjantai 15. elokuuta 2014

Kesä...


Viime kuukausina on hieman tökkinyt tämä kirjoittaminen... Johtunee siitä, että duunissa päivitän Facebookia, bloggaan ja käännän saittia lähes päivittäin, joten tämä oma homma jää vähemmälle. Kirjoittaminen on kuin kokkausta - fiilislaji. Jos ei ole innostusta, ei kunnon jälkeä synny.

Tässä kuitenkin pikku potpurri kesästä tähän saakka eli juhannusta ruotsalaisittain ja grillailua.

Juhannusvierailijoille oli tarjolla savulohta, munakokkelia tryffeliöljyllä ja uusia perunoita

Juhannusjälkkäreinä kermakakkua metsämarjoilla ja kukilla, cupcakes, lavantelikakku ja tietty myös kanelipullat.. Marian käsialaa kaikki.


Kesän ykkösaperitiivi on ollut mainion katalonialaisen tuottajan Casa Mariolin vermut.


Tällä kertaa lohi sai seurakseen sambal olek- chilisekoituksen ja sitruunaa



Chililohen kaveriksi sillivalikoima, perunoita ja mainio katalonialainen verdejo.



Viime viikolla tuli käytyä Lidlssä ja sieltä kassiin tiensä löysivät kunnon savustettu speck ja grillimakkarat. Specksiivujen päälle juustoa, chiliä ja rosmariinia. Vähän uutta touchia grillimakkaroille.


Käsitellyt pekoniviipaleet makkaroiden ympärille ja halsterin kera grilliin.


Grillimakkarapunkuksi Ull de llebre eli nuori tempranillo Kataloniasta. Sepi peukuttaa. Hyvä ja edullinen punkku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti