Tässä kuitenkin pikku potpurri kesästä tähän saakka eli juhannusta ruotsalaisittain ja grillailua.
Juhannusjälkkäreinä kermakakkua metsämarjoilla ja kukilla, cupcakes, lavantelikakku ja tietty myös kanelipullat.. Marian käsialaa kaikki.
Kesän ykkösaperitiivi on ollut mainion katalonialaisen tuottajan Casa Mariolin vermut.
Tällä kertaa lohi sai seurakseen sambal olek- chilisekoituksen ja sitruunaa
Chililohen kaveriksi sillivalikoima, perunoita ja mainio katalonialainen verdejo.
Viime viikolla tuli käytyä Lidlssä ja sieltä kassiin tiensä löysivät kunnon savustettu speck ja grillimakkarat. Specksiivujen päälle juustoa, chiliä ja rosmariinia. Vähän uutta touchia grillimakkaroille.
Käsitellyt pekoniviipaleet makkaroiden ympärille ja halsterin kera grilliin.
Grillimakkarapunkuksi Ull de llebre eli nuori tempranillo Kataloniasta. Sepi peukuttaa. Hyvä ja edullinen punkku.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti