Ulkona +16 lämmintä, joten lunchi on jo siirtynyt patiolle, alkaa olla talven selkä jo taitettu, ja tätäkin postausta kirjoiltellaan ulkosalla. Viinilasi on kyllä jo tyhjentynyt ja pitäisi siirtyä sisälle edes verran, että pistäisi Nespresson lämpenemään..
Pieni kuvapotpurri tämän päivän risotosta ja muutamista muista viimeaikojen köksäilyistä:
Eilinen lunchi , jossa uuniin tiensä löysivät kananpersukset , joiden nahkan ja lihan väliin hellästi hieroin inkivääristä, limesta, valkosipulista, mustapippurista, suolasta ja voista tehtyä tahnaa.
Kanabiittien kaveriksi väsäsin paria muussia eli peruna- ja bataattipureeta.
Kävelyreissun parsat.
Ja siinä päivän valmis lounas. Viini muuten sama kuin kokatessa sillä eihän koskaan kannata kokata viinillä, joka ei lasissa maistu!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti