Sienet paistinpannulle ja kun kaikki neste näytti olevan haihtunut, sekaan hieman voita ja ruskistumaan. Sen jälkeen sivuun odottelemaan. Samalle pannulle valkosipulia ja kun se oli kuullottunut, sekaan reilusti tuoretta salviaa ja kermaa ja sitten vaan alhaisella lämmölla kokoon keittelemään.Samalla ruskistelin toisella pannulla porkkanaa ja sinne joukkoon makua antamaan hunajaa ja siirappia. Tilkka vettä ja kiehumaan miedolla lämmöllä, kunnes olivat rapsakan oloisia. Ja seuraavaksi turskafileet parillapannulle ja sienet kastikkeen joukkoon ja vot! Valmista parissa minuutissa.
Pirskottelin kalan päälle lautasilla hieman sitruunaa ja siten saikin sekaisin kivasti eri makuja; porkkanoiden makeus, sitruunan kirpeys ja sienikastikkeen suolaisuus.
Valkkarina albaniño La liebre y la tortuga eli Jänis ja kilpikonna.
Tossa lautasella näkyvä kirkkaampi neste on tilkka porkkanoiden lientä, kastikkeen koostumus näkyy kalan päällä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti