Luut ja juurekset uunipellille paahtumaan ja kun olivat lähes mustia, koko homma kattilaan ja mukaan laakerinlehtiä, persiljaa, rosmariinia ja pippureita. Uunipellille hiukan kuuma vettä ja lastalla raaputellen siihen palaneet palat mukaan ja liemi lisäksi kattilaan. Vettä sen verran että peittyvät ja kiehumaan. Aika monta tuntia annoin systeemin muhia ja kun nestettä noin puolet jäljellä, siivilöin kiinteät osat pois ja jatkoin vielä keittämistä. Jätin kattilan yöksi jäähtymään, aamulla rasva pois pinnalta ja paksuhko lihaliemi alkoi jo muistuttaa ihan oikeaa glazea. Jääpalakuutiosysteemillä pakastimeen ja kun ovat jäätyneet, irroittelen ne ja pistelen pakastinpussin. Suolaa en muuten laittanut ollenkaan, lisäilen sitä sitä reseptin mukaan.
Ai niin, Maddekin pääsi osalliseksi herkuista, sillä keitety luut menivät lopuksi Prinsessan ruokakippoon...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti